Tapete personalizate

  • 0 0,00 lei

    Coș cumparături

    Inchide
    • Nu sunt produse în coș.

Costuri de livrare & transport

Odată ce comanda dumneavoastră ajunge la noi, echipa noastră de la producție va începe să lucreze la tapet în cel mai scurt timp. Apoi comenzile sunt împachetate și așteaptă să fie livrate printr-un curier express. Ne propunem să livrăm comanda dumneavoastră în termen de 10 zile de la confirmarea plății.

Tarifele pentru transport sunt următoarele:

Ro – 100 RON

Eu – 250 RON

Oferim transport gratuit la comenzi de peste 3000 RON.

Ne propunem să producem și să livrăm tapetul dumneavoastră în termen de 10 zile lucrătoare de la confirmarea plății dar încercăm și mai repede. Cu toate acestea vă rugăm să rețineți că uneori procesul depinde de factori exteriori, fapt pentru care aceste termene pot fi decalate. O să primiți automat un e-mail atunci când produsul dumneavoastră a părăsit fabrica, iar în conținutul mail-ului o să găsiți suficiente informații pentru a putea monitoriza locația tapetului.Vă rugăm să țineți cont de faptul că toate comenzile trimise dupa ora 3PM vor fi procesate doar în următoarea zi lucrătoare.

Politica de retur
Noi luăm calitatea produselor în serios și suntem siguri că veți fi încântați de produsul nostru.
În cazul puțin probabil în care ați găsit ceva neregulă cu tapetul primit, vă rugăm să ne contactați în termen de maximum 5 zile lucrătoare și vom face tot ce ne stă în putință pentru a rezolva problema în cel mai scurt timp posibil. Vă vom solicita și fotografii care să reflecte situația cu care nu sunteți mulțumit(ă) pe care vă rugăm să le trimiteți la adresa de mail: contact@accentwall.eu. Vă rugăm să țineți cont de faptul că odată instalat, tapetul nu va mai putea fi returnat.
Toate tapetele noastre sunt imprimate și fabricate la comandă în așa fel încât să se potrivească perfect pe peretele dumneavoastră.. Nu vom putea oferi restituiri de bani și nici nu vă vom putea schimba produsul în cazul în care vă răzgândiți cu privire la achiziționarea sa deoarece tapetul are o dimensiune specifică și nu poate fi refolosit sau revândut unui alt client.
Sub nicio formă nu ne vom putea asuma erori de montaj survenite din cauza unei terțe părți.