Tapete personalizate

  • 0 0,00 lei

    Coș cumparături

    Inchide
    • Nu sunt produse în coș.

Despre noi

20170116_122542

Povestea noastră

Bună.

Suntem aici pentru a vă oferi câteva răspunsuri interesante la cele mai dificile întrebări pe care le-ați putea avea. "Ce ar trebui să pun pe ACEST perete?" este cu siguranță una dintre ele. Dacă sunteți în căutarea a ceva mai mult decât să acoperiți ACEL perete, nu ezitați să alegeți acea imagine unică din colecția noastră de tapete Acent Wall care va face toată diferența. Gama noastră este menită să pună cele mai fine creații de artă pe peretele dumneavoastră și să spună o poveste care este pe deplin adaptată. Tipărite UV pe cele mai bune materiale disponibile, acestea vor trece testul timpului și vor lăsa o amintire durabilă a celor mai bune alegeri din viața dumneavoastră!

Un Accent Wallpaper este o imagine creată de un designer și produsă pe materialul de tapet superior pentru a accentua, ilumina și transforma anumite suprafețe de perete în orice spațiu de locuit.

Întreaga colecție de picturi murale a fost creată exclusiv de echipa noastră de designeri și sunt produse în Transilvania cu mare grijă și pasiune, folosind cele mai bune materiale disponibile. Cu siguranță, orice design poate fi ajustat pentru a se potrivi cu orice dimensiune și este gata de livrare în maxim 10 zile lucrătoare din momentul în care trimiteți comanda.