Tapete personalizate

  • 0 0,00 lei

    Coș cumparături

    Inchide
    • Nu sunt produse în coș.

Termeni și conditii

Bine ați venit pe pagina accentwall.eu deținută de XPECT SRL în continuare denumită „noi”, „al nostru” sau „site-ul nostru”. Site-ul nostru și serviciile conexe vă sunt puse la dispoziție în conformitate cu următorii TERMENI ȘI CONDIȚII. Vă rugăm să îi citiți cu atenție. Apăsând click pe “Confirmare & checkout”, confirmați că ați citit – și în același timp acceptat – acești Termeni și Condiții și că vă dați acordul pentru prelucrarea datelor dumneavoastră personale, în conformitate cu Secțiunea 9 de mai jos.
Acest site este adresat utilizatorilor cu vârsta peste 18 ani. Așadar, dacă nu aveți vârsta de 18 ani împlinită, nu vă este permisă înscrierea datelor personale pe site.
Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica TERMENII ȘI CONDIȚIILE în orice moment fără notificări prealabile. Utilizarea continuă sau accesarea site-ului nostru pentru a achiziționa comenzi după modificarea acestor TERMENI ȘI CONDIȚII reprezintă acceptarea acestor modificări.
Dacă nu sunteți de acord cu acești TERMENI ȘI CONDIȚII, vă rugăm să nu utilizați acest site WEB și să nu faceți o comandă.
Puteți revizui Termenii de utilizare în mod regulat pentru a vă asigura că sunteți la curent cu orice schimbare.

1 – GENERAL
Accent Wall este o denumire comercială a Xpect SRL, o companie înregistrată în România sub numărul de înregistrare J12/3033/2007. Adresa noastră înregistrată este Str. C-tin Nottara nr.16A, ap.5, 400503 Cluj-Napoca, România. Adresa biroului nostru este Str. Emil Isac Nr. 17 A ap.2, 400023, Cluj-Napoca, România. Numărul nostru de TVA este RO 22066545. Dacă doriți să luați legătura cu noi, ne puteți contacta la adresa de mail contact@accentwall.eu .

2 – COMENZI
De îndată ce ați găsit, sau v-ați creat, tapetul pe care îl doriți, puteți să îl comandați online aici. La plasarea comenzii, și după finalizarea plății, studio-ul nostru va crea tapetul în totalitate în funcție de dorințele dumneavoastră. Plata se face online iar noi vă vom trimite tapetul într-un termen de 10 zile lucrătoare printr-un curierat rapid, la adresa de livrare specificată de dumneavoastră. Cu toate acestea, toate comenzile sunt supuse acceptării și disponibilității. Vă vom reține o înregistrare a tranzacțiilor dumneavoastră.

3 – PREȚURI ȘI DISPONIBILITATE
În timp ce încercăm să ne asigurăm că toate detaliile, descrierile și prețurile care apar pe acest site sunt corecte, pot apărea erori. Dacă descoperim o eroare a prețului oricărui bun pe care l-ați comandat, vă vom informa cât mai curând posibil și vă vom oferi posibilitatea reconfirmării comenzii la prețul corect sau anularea acesteia. Dacă nu suntem în măsură să vă contactăm, vom trata comanda ca fiind anulată. Dacă o anulați dar ați plătit deja pentru bunuri, veți primi o rambursare completă.
Prețul final include TVA-ul românesc. Costul de livrare este de 60 lei în România și de 200 lei în Europa, acesta fiind un cost fix. Taxele de livrare și taxele vamale pentru toate țările din Europa sunt gratuite la comenzile cu o valoare mai mare de 1500 lei.
Utilizarea unui cod promoțional se face prin introducerea codului în caseta special desemnată, localizată în zona “Checkout” a site-ului web. Acest cod poate fi folosit o singură dată pentru o singură tranzacție. Asigurați-vă că ați introdus codul înainte de a plasa comanda. Codurile promoționale nu pot fi utilizate după plasarea comenzii.

4 – ACCEPTAREA COMENZII
De îndată ce ați făcut alegerea dumneavoastră și ați plasat comanda, veți primi un e-mail care să confirme detaliile comenzii. Acest e-mail NU este o acceptare a comenzii dumneavoastră, este doar o confirmare că noi am primit-o. Ne rezervăm drepturile de a nu accepta comanda dumneavoastră în cazul în care, de exemplu, nu putem obține autorizația de plată, dacă restricțiile de expediere se aplică unui anumit element, dacă produsul comandat este în afara stocului sau nu satisface standardele controlului nostru de calitate și este retrasă sau dacă nu îndepliniți criteriile de eligibilitate stabilite în TERMENI ȘI CONDIȚII. Putem, de asemenea, să refuzăm să procesăm și, prin urmare, să acceptăm o tranzacție din orice motiv sau să refuzăm serviciul oricui, în orice moment, la discreția noastră. Nu vom fi răspunzători în fața dumneavoastră sau a oricărui terț din cauza retragerii oricărui produs de pe site, indiferent dacă acesta a fost vândut sau nu, eliminarea, ecranizarea sau editarea oricăror materiale sau conținut de pe site, refuzul de a prelucra o tranzacție sau de a anula sau suspenda orice tranzacție după începerea procesării.

5 – PRODUSE
Toate imaginile trebuie văzute ca ilustrații și nu poate fi garantată reproducerea exactă a aspectului și a caracteristicilor produsului. Eșantioanele noastre trebuie considerate strict orientative deoarece fiecare comandă este făcută specific. Posibile variații de culoare pot apărea din cauza limitărilor în procesul de imprimare și nu vom fi răspunzători față de dumneavoastră sau de către terți pentru acest lucru. În cazul unor erori în stagiul de stocare, ne rezervăm dreptul de a corecta acest lucru. Aceasta înseamnă că, dacă un produs din gama noastră a fost retras sau nu este disponibil în ceea ce privește eforturile rezonabile, nu suntem obligați să furnizăm un astfel de produs chiar dacă clientul a comandat același lucru. Dacă ați plătit deja pentru un astfel de produs, vă vom restitui banii cât mai curând posibil, în cel mult 30 de zile.

6 – PLATĂ
Plata poate fi efectuată prin Visa și MasterCard și prin alte metode care pot fi anunțate în mod clar pe site din când în când. Plata va fi debitată și eliminată din cont la plasarea comenzii dumneavoastră. Confirmați faptul că acest card de credit/debit utilizat este al dumneavoastră sau că ați fost autorizat în mod expres de proprietarul cardului de credit/debit să îl utilizați. Toți deținătorii de carduri de credit/debit sunt supuși verificărilor de validare și autorizării de către emitentul cardului. Dacă emitentul cardului dumneavoastră de plată refuză să ne autorizeze plata, nu vom fi răspunzători pentru nici o întârziere sau nerealizare a comenzii.
Prelucrarea comenzii începe imediat după plasarea acesteia. Ca urmare, nu putem adăuga sau elimina elemente după plasarea comenzii. Dacă totuși doriți să modificați comanda, vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa contact@accentwall.eu și în ceea ce privește eforturile rezonabile, vom încerca să o modificăm, însă nu suntem obligați.
Avem grijă pentru a face site-ul nostru sigur. Nu stocăm si nu avem acces la datele de pe cardul de credit/debit în sistemele noastre. Aceste detalii sunt transmise in mod criptat procesatorului de plati si vor fi utilizate numai pentru procesarea tranzacțiilor cu carduri pe care le-ați inițiat.
Pentru a ne asigura că experiența dumneavoastră de cumpărături este simplă și sigură, folosim tehnologia Secure Socket Layer (SSL). De asemenea, avem grijă să păstrăm în siguranță detaliile comenzii și plății, dar în lipsa neglijenței nu putem fi trași la răspundere pentru orice pierdere pe care o puteți suferi dacă un terț deține acces neautorizat la oricare date pe care le furnizați la accesarea sau comandarea de pe acest site.

7 – LIVRARE ȘI ASIGURARE
În prezent, efectuăm livrări în România și în Europa. Lucrăm cu mai multe companii de curierat rapid și comenzile vor fi expediate în termen de 10 zile lucrătoare de la data comenzii. Timpul de livrare este de 2-5 zile, în funcție de țară; luați în considerare orice întârziere care poate fi provocată de compania de livrări.
Costul de livrare pentru România este de 60 lei, acesta fiind un cost fix. Costul de livrare pentru țările din Europa este de 200 lei, acesta fiind un cost fix. Toate comenzile de 1500 lei sau mai mult sunt calificate pentru transportul gratuit.
Costul exclude taxele de import, care depind de fiecare țară.
Asigurăm fiecare achiziție în timpul transportului până când este livrată la adresa de livrare specificată. Necesităm o semnătură pentru orice bunuri livrate, moment în care răspunderea pentru bunurile achiziționate este a dumneavoastră. Dacă ați specificat un destinatar, oricare altul decât dumneavoastră (de exemplu în scopul unui cadou), atunci acceptați că dovada unei semnături de către aceștia (sau a unei alte persoane de la acea adresă de livrare) este dovada livrării și îndeplinirii îndatoririlor noastre.
Vă rugăm să rețineți că intenționăm să expediem toate comenzile în termen de 10 zile lucrătoare, în condiția efectuării plăți și a disponibilității stocurilor. Prelucrarea comenzilor poate dura mai mult în perioada reducerilor. Lucrăm de luni până vineri, cu excepția sărbătorilor legale din România. Timpii de livrare estimați trebuie să fie folosiți doar ca ghid și începând de la data expedierii. Nu suntem responsabili pentru întârzierile cauzate de procesele vamale ale destinației.
Dacă comanda dumneavoastră nu a ajuns în intervalul de timp estimat pe care l-am furnizat, vă rugăm să verificați căsuța poștală sau telefonul dumneavoastră pentru a vedea dacă ați primit o notificare din partea transportatorului cu privire la coletul dumneavoastră sau verificați împreună cu membrii familiei sau cu vecinii dacă nu au luat coletul pentru dumneavoastră. După aceea, încercați să ne contactați pe noi sau serviciul de transport pentru a verifica starea coletului pe care îl așteptați. Vă rugăm să păstrați la îndemână numărul AWB pe care vi l-am trimis împreună cu coletul.
Dacă nu puteți participa la livrare, curierul vă va informa despre pachet. Asta înseamnă că vă va furniza toate informațiile necesare pentru a vă ridica pachetul după aceea. Este foarte probabil ca înainte de livrare să primiți un mesaj text sau un apel telefonic din partea curierului.

8 – RETURURI ȘI PLÂNGERI
Dacă aveți sediul în UE, în temeiul Regulamentului privind Protecția Consumatorilor (Distribuție la distanță) din 2000, aveți dreptul să anulați comanda. În ciuda celor de mai sus, nu aveți dreptul să anulați o comandă/un contract pentru furnizarea unui produs creat conform specificațiilor dumneavoastră sau care este clar personalizat. Ca regulă generală, toate produsele noastre sunt făcute conform specificațiilor clientului nostru sau sunt clar personalizate. Prin urmare, nu aveți dreptul să anulați o comandă / un contract.
Luăm jurămintele noastre de calitate foarte în serios și acest lucru va reflecta cu siguranță nivelul dumneavoastră de satisfacție. Dar, dacă găsiți ceva în neregulă cu produsul dumneavoastră, vă rugăm să ne anunțați în termen de 5 zile lucrătoare și vom face tot posibilul pentru a rezolva problema în cel mai scurt timp posibil. Vă vom cere să ne trimiteți fotografii care reflectă problema, la adresa contact@accentwall.eu. De asemenea, luați în considerare faptul că dacă ați aplicat deja tapetul pe perete, acesta nu poate fi returnat.
Oferim o garanție de un an pentru toate produsele noastre. Nu garantăm instalarea.
Produsele defecte sau deteriorate la sosire sunt returnate și schimbate gratuit. Este datoria clientului să verifice produsul înainte de a-l instala. Noi nu rambursăm pentru instalări defecte.
Produsul trebuie inspectat înainte de instalare. Orice defect trebuie raportat la Accent Wall; revendicările nu pot fi formulate după ce produsul a fost utilizat sau instalat. Asigurați-vă că verificați starea produsului dumneavoastră înainte de a fi montat.
Între imprimeuri pot apărea variații minore de culoare, putem oferi înlocuirile numai atunci când convenim împreună că variațiile sunt vizibile în mod evident.
Pot apărea variații de culori între proba de pe ecran și produsul fizic. Nu putem fi responsabili pentru discrepanțele dintre setările monitorului. În cazul în care potrivirea culorilor este importantă, vă recomandăm și vă oferim un eșantion imprimat înainte de cumpărare pentru a ne asigura că culorile sunt acceptabile.

Produsele defecte sau deteriorate trebuie returnate către SC XPECT SRL, Str. Emil Isac Nr. 17 A ap.2, 400023, Cluj-Napoca, România. Dacă apare vreun litigiu, vor fi respectate recomandările comisiei de plângeri publice. Pentru returnări sau plângeri, vă rugăm să contactați serviciul de relații cu clienții la adresa contact@accentwall.eu sau să telefonați + 40 747 128 997.
În caz de litigiu, vă recomandăm să păstrați dovada trimiterii. Restituirile vor fi emise în termen de 30 de zile de la primirea produselor dumneavoastră defecte sau deteriorate.

9 – CONFIDENȚIALITATE ȘI SECURITATE
Datele cu caracter personal ale utilizatorilor vor fi cu siguranță confidențiale. Informațiile solicitate ale utilizatorilor sunt următoarele: numele, prenumele, data nașterii, adresa personală și adresa de livrare, profesia, compania, numărul de telefon, e-mailul personal, e-mailul companiei.
Solicităm aceste informații pentru a crea o evidență a clienților noștri și pentru a ști exact cum să satisfacem nevoile lor într-un mod cât mai eficient.
Vom folosi datele dumneavoastră personale pentru procesarea unei comenzi, pentru a avea o statistică în scopul îmbunătățirii serviciilor oferite clienților noștri, pentru a vă oferi cu ușurință serviciile noastre și în scopul administrării site-ului nostru. Datele sunt stocate și utilizate și în scopuri de informare și marketing. Asta înseamnă că Accent Wall, cu excepția cazului în care ați exprimat obiecția în scris, vă poate folosi informațiile personale pentru a vă contacta prin e-mail, prin buletine informative, prin SMS sau prin poștă directă.
Tratăm cu maximă atenție informațiile dumneavoastră personale și vă asigurăm că datele clienților sunt utilizate numai de Accent Wall. E posibil ca aceste date sa fie accesibile și colaboratorilor nostri pe parte tehnica (development), pentru depanarea site-ului si asigurarea functionarii corecte a acestuia. Nu vom transmite, fără consimțământul dumneavoastră, datele dumneavoastră de contact decât dacă sunt cerute de lege, dacă sunt necesare pentru comanda dumneavoastră sau dacă sunt necesare pentru a proteja drepturile și proprietățile Accent Wall.

10 – LIMITE ALE RĂSPUNDERII NOASTRE
Nimic scris în TERMENI ȘI CONDIȚII nu are scopul de a vă afecta drepturile.

Dacă încalcăm TERMENII ȘI CONDIȚIILE, vom fi răspunzători numai pentru pierderi, care sunt pierderi directe și o consecință în mod rezonabil a unei astfel de încălcări. Pierderile sunt previzibile în cazul în care, de exemplu, acestea ar putea fi luate în considerare de amândoi la momentul plasării comenzii dumneavoastră, iar noi vă vom trimite comanda. Noi vom fi responsabili numai pentru pierderi până la valoarea totală a bunurilor achiziționate. Nu suntem responsabili pentru pierderile care nu sunt cauzate de încălcarea sau neglijența noastră, pentru pierderile indirecte care sunt un efect secundar al daunelor principale și care nu pot fi previzibile în mod rezonabil de dumneavoastră și de noi (de exemplu, pierderea profitului sau pierderea oportunității).

Nu ne asumăm răspunderea și nu suntem responsabili pentru pereții măsurați incorect, pentru eventualele daune cauzate suprafețelor pereților ca rezultat al aplicării produselor, selectarea peretelui, suprafața peretelui, pasta de aplicare (unde este cazul), precum si metodele de finisare și instalarea/aplicarea defectuoasă. De asemenea, nu suntem responsabili pentru neîndeplinirea oricăror obligații care decurg din TERMENII ȘI CONDIȚIILE în care un astfel de eșec se datorează unor evenimente care nu se află sub controlul nostru.

11 – COMPENSAȚII
La cererea noastră, sunteți de acord să ne despăgubiți pe deplin, să ne apărați și să ne mențineți la îndemână ofițerii, directorii, agenții, afiliații, licențiatorii și furnizorii, împotriva oricăror datorii, cheltuieli, daune și pierderi, inclusiv taxe legale, care rezultă din orice încălcare a TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR de către dumneavoastră, incluzând utilizarea de către orice altă persoană care accesează acest site utilizând contul dumneavoastră de internet.

12 – ÎNREGISTRAREA PE WEBSITE
Pentru a utiliza unele dintre serviciile sau caracteristicile puse la dispoziție pe acest site, va trebui să vă înregistrați. Când vă înregistrați, trebuie să furnizați informații despre dumneavoastră, care sunt adevărate, exacte, actuale și complete în toate privințele. În cazul în care oricare dintre informațiile dumneavoastră de înregistrare se modifică, vă rugăm să ne anunțați imediat la adresa contact@accentwall.eu. De asemenea, putem schimba din când în când cerințele de înregistrare. Parola pe care o furnizați trebuie să fie unică și ținută în siguranță și trebuie să ne informați imediat despre orice încălcare a securității sau orice utilizare neautorizată a contului dumneavoastră. Consultați Politica de Confidențialitate pentru informații despre modul în care folosim datele dumneavoastră.

13 – CONȚINUTUL DE PE WEBSITE
Încercăm să ne asigurăm că informațiile de pe acest site sunt exacte și complete. Nu promitem că conținutul este corect sau fără erori. Nu promitem că aspectele funcționale ale site-ului sau ale conținutului vor fi fără erori sau că acest site, conținut sau serverul care îl face disponibil nu conține viruși sau alte componente dăunătoare. Recomandăm întotdeauna ca toți utilizatorii de pe internet să se asigure că au instalat software-ul de verificare antivirus.

14 – TERȚI
Putem include hyperlink-uri de pe acest Site de la alte site-uri web sau resurse exploatate de alte părți decât noi, inclusiv agenții de publicitate. Nu am revăzut toate site-urile conectate la site-ul web, nu suntem responsabili pentru conținutul sau exactitatea oricăror pagini din afara site-ului și nu suntem responsabili pentru disponibilitatea unor astfel de site-uri sau resurse externe. Nu susținem și nu suntem responsabili, direct sau indirect, pentru practicile de confidențialitate sau pentru conținutul acestor site-uri web, inclusiv (fără limitare) orice publicitate, produse sau alte materiale sau servicii disponibile pe astfel de site-uri web sau resurse și nici pentru daune, pierderi sau infracțiuni presupuse a fi cauzate de, sau în legătură cu, utilizarea sau dependența de astfel de conținut, bunuri sau servicii disponibile pe astfel de site-uri sau resurse externe.

15 – DREPTURI PENTRU PROPRIETATE INTELECTUALĂ
Utilizarea de către dumneavoastră a site-ului și a conținutului acestuia nu vă acordă drepturi privind drepturile de autor, desing-ul, mărcile comerciale și alte drepturi de proprietate intelectuală și materiale referitoare la conținut (orice grafică, fotografii, inclusiv toate drepturile de imagine, sunete, muzică, video, audio sau text de pe acest site), inclusiv software-ul nostru și toate cod-urile HTML conținute în acest site. Tot acest conținut, inclusiv mărcile comerciale terțe și drepturile de proprietate intelectuală asociate menționate sau afișate pe acest site, sunt protejate de proprietatea intelectuală națională și de alte legi și prevederi ale tratatului internațional. Aveți permisiunea de a utiliza conținutul numai ca fiind autorizat în mod expres de noi și/sau de licențiați terți. Orice reproducere sau redistribuire a conținutului enumerat mai sus este interzisă și poate duce la sancțiuni civile și penale. Fără a limita cele menționate anterior, copierea și utilizarea materialelor menționate mai sus către orice alt server, locație sau suport pentru publicare, reproducere sau distribuire este interzisă în mod expres. Cu toate acestea, vi se permite să faceți o copie în scopul vizualizării conținutului pentru uz personal.

16 – FĂRĂ EXCEPȚII
Dacă încălcați Termenii și nu luăm nicio acțiune împotriva dumneavoastră, vom fi totuși îndreptățiți să ne folosim drepturile și căile de atac în orice altă situație în care încalcăți Termenii.

17 – UTILIZAREACOOKIE
Un cookie este un fișier text mic, care este plasat pe computerul dumneavoastră atunci când vizitați pagini web care utilizează module cookie. Un modul cookie conține informații care permit site-urilor web să recunoască computerul și să efectueze o varietate de funcții, cum ar fi înregistrarea paginilor pe care le accesați sau salvarea preferințelor care vă permit să vă personalizați experiența de navigare. Cookie-urile sunt înregistrate prin browserul dumneavoastră web (de exemplu, Internet Explorer, Firefox sau Safari) și nu sunt vizibile pe un site în sine. Cookie-urile pot fi fie “primă parte”, ceea ce înseamnă că sunt folosite de o organizație pe site-ul propriu sau “terță parte”, atunci când acestea sunt utilizate de o organizație pe site-ul unei alte organizații.
Unele module cookie sunt cookie-uri “de sesiune” care sunt șterse de pe computer imediat ce închideți browserul dumneavoastră. Cookie-urile “persistente” nu se șterg după ce a trecut o anumită perioadă de timp. Mai jos, oferim informații despre modulele cookie pe care le folosim și subliniem care este primă și terță parte. Pentru mai multe informații generale despre modulele cookie vizitați: www.allaboutcookies.org. Există, de asemenea, un videoclip util despre cookie-uri pe site-ul Google.
Utilizăm o varietate de cookie-uri pentru a îndeplini diferite funcții, de la a vă aminti că sunteți conectat la un anumit serviciu online, la a ține evidența utilizării site-urilor noastre. În cazul urmăririi evidenței, folosim aceste informații pentru a spori gradul de utilizare și performanța site-ului nostru și a serviciilor online; nu se înregistrează informații care să permită identificarea personală. Prin utilizarea și navigarea pe site-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu politica noastră. Dacă nu sunteți de acord, trebuie să dezactivați cookie-urile sau să nu utilizați Site-ul.